Nieuwe website online

Met trots presenteer ik jullie mijn nieuwe en ook eerste website. Via hettyvandewouw.nl wil ik jullie meer op de hoogte gaan houden van alles wat ik meemaak als baanwielrenster. Zo zullen hier onder meer nieuwsberichten en blogs gaan verschijnen, bijvoorbeeld over trainingskampen en wedstrijd. Natuurlijk blijf ik ook actief op social media. Ik ben te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.

Een mooi moment om mij ook in actie te zien zal woensdag 28 februari zijn. Ik ben namelijk geselecteerd voor deelname aan de wereldkampioenschappen baanwielrennen. Die worden van 28 februari tot en met 5 maart verreden in het Omnisport in Apeldoorn. Daarbij kom ik op de openingsavond in actie op de teamsprint. Ik ben erg blij dat ik geselecteerd ben en hoop jullie daar te begroeten!

Ik hoop ook dat jullie deze website blijven volgen en wens jullie alvast veel leesplezier toe.

Hetty

 

Foto: Gert Bonestroo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.