Wat je allemaal kunt vinden op deze website

Een nieuwe website dus rond mij, Hetty van de Wouw. Maar wat is er nu allemaal op deze website te vinden? Allereerst natuurlijk nieuws. Je leest nu dan ook een nieuwsbericht. Vanaf nu ga ik jullie op de hoogte houden door geregeld nieuws rond mijn wedstrijden en andere feiten te publiceren, maar ook door het schrijven van blogs over de dingen die ik meemaak. Je kunt het nieuws via de slider op de homepage vinden, maar ook via de menubalk.

In diezelfde menubalk kom je ook de pagina ‘Hetty’ tegen. Daar lees je mijn biografie en zie je mijn erelijst, waarop met name mijn resultaten bij internationale en nationale kampioenschappen te vinden zijn. Op de pagina ‘Wedstrijden’ zijn zowel mijn kalender als meest recente resultaten te bekijken, waar op de partnerpagina te zien is welke partners mijn topsportcarri√®re mede mogelijk maken. Misschien ook wat voor uw bedrijf?

En vergeet ook niet om naar onderen te scrollen op mijn homepage. Daar zie je mijn meest recente social media berichten bij elkaar staan.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier aan deze website beleven als ikzelf en ik zal jullie op de hoogte blijven houden!

Hetty

 

Foto: Gert Bonestroo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.